[Utrecht] Zonder ondersteuningsverklaringen geen verkiezingen

Maarten van der Pol maarten.v.d.pol at piratenpartij.nl
Tue Jan 23 17:03:17 CET 2018


UPDATE ONDERSTEUNINGSVERKLARINGEN DEELNAME PPU AAN VERKIEZINGEN

Hallo allemaal,

We hebben nog meer ondersteuners nodig. In totaal hebben we 30 ondersteuningsverklaringen nodig, we gaan voor 35. Dat is op zich prima te redden, tenminste als iedereen daar even voor naar het stadskantoor wil komen ;-)

Woensdag is Sjoerd de Boer (en eventuele meehelpers) vanaf 14.00 uur voor het stadskantoor bij CS om ondersteuners te werven. Sjoerd heeft ingevulde formulieren, daadwerkelijk tekenen en stempelen kost een paar minuten via de snelbalie.

Donderdag is Maarten van der Pol (en eventuele meehelpers) vanaf 12.00 uur voor het stadskantoor bij CS om ondersteuners te werven. Sjoerd heeft ingevulde formulieren, daadwerkelijk tekenen en stempelen kost een paar minuten via de snelbalie.

Lukt het je niet om dan langs te komen? Morgen sturen we een PDF van het ingevulde formulier rond. Probeer die voor zaterdag bij het stadskantoor te laten afstempelen (even melden bij de receptie) en laat het ons weten, want wij moeten ze vervolgens weer indienen bij de kiesraad. Vergeet je ID niet en pas tekenen bij de ambtenaar, anders is het niet geldig. De openingstijden van het stadskantoor staan hier: https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/burgerzaken/   

We hopen op jullie steun en hulp!

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.piratenpartij.nl/pipermail/utrecht/attachments/20180123/6d83d6f0/attachment.html>


More information about the Utrecht mailing list