Sekswerk -- Wat kunnen sekswerkers en piraten - én hun organisaties (National Ugly Mugs, Proud, PPNL, PPI etc.) voor elkaar betekenen?

 

Over Sekswerk

Net als klokkenluiders, daklozen en mensen met schulden zijn sekswerkers de kanarie in de kolenmijn van de digitale samenleving. De revolutie in de mogelijkheden om met informatie om te gaan gaat razendsnel. Veelal houden degenen die aan die veranderingen werken niet onmiddellijk (d.i. op tijd) rekening met de consequenties voor de kwetsbaren.

Om alle eerdere berichten op deze lijst te raadplegen, kijk in het Sekswerk Archief. (Het huidige archief is alleen toegankelijk voor leden van de lijst.)

Gebruik van Sekswerk
Om een bericht naar alle leden van de lijst te sturen, adresseert u het aan:
sekswerk@lists.piratenpartij.nl.

Hieronder kunt u uzelf aanmelden als lid van de lijst of uw persoonlijke instellingen wijzigen.

Aanmelden bij Sekswerk

Om u aan te melden bij Sekswerk vult u onderstaand formulier in. Dit is een besloten lijst, wat inhoudt dat voor uw lidmaatschap goedkeuring is vereist van de lijstmoderator. De beslissing van de moderator krijgt u per e-mail toegestuurd. Dit is tevens een besloten lijst, wat betekent dat de ledenlijst niet toegankelijk is voor niet-leden.

  Uw e-mailadres:  
  Uw naam (optioneel):  
  U kunt hieronder een wachtwoord invullen. Dit voorziet in een zekere mate van bescherming en moet voorkomen dat anderen kunnen knoeien met uw lidmaatschap. Gebruik niet een eerder door u gebruikt wachtwoord, omdat het af en toe onversleuteld naar u gemaild zal worden.

  Als u ervoor kiest om geen wachtwoord in te vullen, wordt een automatisch gegenereerd wachtwoord naar u toegezonden zodra u uw aanmelding hebt bevestigd. U kunt steeds om toezending van uw wachtwoord vragen wanneer u uw persoonlijke instellingen wilt wijzigen.
  Kies een wachtwoord:  
  Herhaal het wachtwoord ter bevestiging:  
  Wat is uw voorkeurstaal voor de berichten?  
  Wilt u de berichten gebundeld ontvangen in een dagelijkse verzamelmail? Nee Ja
Sekswerk leden
(De ledenlijst is alleen toegankelijk voor leden van de lijst.)

Vermeld uw adres en wachtwoord om toegang te krijgen tot de ledenlijst:

Adres: Wachtwoord:   

Om u af te melden van Sekswerk, om uw wachtwoord toegestuurd te krijgen of om uw opties te wijzigen, vul uw e-mail adres in:

Als u dit veld leeg laat, zal straks gevraagd worden om uw e-mailadres


Sekswerk wordt beheerd door henkhenk at piratenpartij.nl
Sekswerk beheerdersinstellingen (alleen toegang met authorisatie)
Overzicht van alle maillijsten op lists.piratenpartij.nl

Delivered by Mailman
version 2.1.20
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered