[Utrecht] Komende zaterdag: Help ons!

Maarten van der Pol maarten.v.d.pol at piratenpartij.nl
Mon Mar 12 15:52:33 CET 2018


Beste piraten,

Komende zaterdag staan we als Piratenpartij Utrecht in het laatste weekend voor de verkiezingen op de Stadhuisbrug in het centrum. Daar zijn we met een tent, koffie/thee/fris, heel veel flyers (zowel verkiezingen als sleepwet) en hopelijk veel mensen in het paars 😉 

Die dag zal het druk zijn qua politieke partijen, dus als je van plan was ons een dag te komen helpen: Dit is het moment! Hoe meer mensen in paars ons meehelpen hoe zichtbaarder we zijn en hoe verder we kunnen uitspreiden. Ga met 20 man strategisch staan en het lijkt alsof er 200 piraten in de stad zijn. 

De exacte tijden zijn nog niet bekend (krijgen we zsm te horen, vergunning was verplicht) maar naar verwachting staan we er van 10.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur in de middag. Kan je erbij zijn? Mail even naar utrecht at piratenpartij.nl of stuur Maarten een berichtje op 06-47320520 (sms/signal/whatsapp). 

Heb je paars? Trek het aan! Heb je vlaggen? Neem ze mee! Spandoeken, banners, alles is welkom! Zaterdag laten we Utrecht zien dat iedereen piraat kan zijn!

Hartelijke groet,

Maarten van der Pol
Namens alle vrijwilligers van de Piratenpartij Utrecht

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.piratenpartij.nl/pipermail/utrecht/attachments/20180312/0ca5aa1a/attachment.html>


More information about the Utrecht mailing list