[Afdelingen] Wiki actie - Afdelingen (deadline 24 januari)

Maarten van der Pol maarten.v.d.pol at piratenpartij.nl
Tue Jan 2 17:27:46 CET 2018


Beste afdelingen, 

Het “wiki” dossier ligt nu al een tijd op de plank. In het verzoek dat we in september hebben gedaan hebben we het bestuur gevraagd om over een aantal zaken na te denken en een knoop door te hakken. Verder dan “er moet iemand voor de wiki komen” zijn we nog niet helaas. 

Ik heb daarom contact opgenomen met Henry van der Burgt. Die heeft zich bereid getoond om desgevraagd zaken aan te passen, maar alleen wanneer zaken concreet aangeleverd worden. 

Daarom ga ik nu alle organen, werkgroepen en afdelingen mailen met het verzoek aan te geven of de informatie actueel is, en zo niet of ze die zelf aanpassen of aan kunnen geven wat er concreet aangepast moet worden. Bij geen respons binnen 10 dagen gaat de pagina archief in tot iemand daar weer aandacht aan geeft, er is nu te veel wildgroei aan foutieve en achterhaalde informatie op de wiki.

Aan jullie daarom ook de vraag: https://wiki.piratenpartij.nl/afdeling:regionaal 

- Informatie actueel? 
- Passen jullie de pagina zelf aan of komt er concrete invulling per mail? 
- Eventuele “eigen” pagina’s van afdelingen nalopen

De deadline is 24 januari, dat is 11 dagen langer dan organen en werkgroepen hebben. Dit omdat jullie dit waarschijnlijk nog in overleg willen oppakken. Wanneer jullie het niet redden om dit op te pakken gaat de pagina het archief in. Dan kan die uiteraard nog hersteld worden, maar niet voor er door jullie is aangegeven wat er exact moet gebeuren met de pagina.

Aanvullend graag ook https://wiki.piratenpartij.nl/contact controleren of daar verwijzingen staan die niet meer kloppen.

Vriendelijke groet en de beste wensen voor iedereen,

Maarten van der Pol



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.piratenpartij.nl/pipermail/afdelingen/attachments/20180102/a50a28e9/attachment-0001.html>


More information about the Afdelingen mailing list