[Afdelingen] Sleepwet Acties!

Roelof Roessingh roelofroessingh at protonmail.com
Wed Jan 10 15:25:00 CET 2018


Hallo lokale afdelingen,

Onderstaande sturen we ook even via deze lijst (mochten we iemand hebben gemist in onze mails naar bij mij bekende aanspreekpunten). Willen jullie checken of dit is aangekomen; als er nog geen contact is zou het mooi zijn als je naam, mailadres en nummer van de lokale contactpersoon naar mij toe kan sturen,

Groetjen Roelof
Namens sleepwetcirkel

Hallo Piraat,

Het referendum over de [Sleepwet](https://piratenpartij.nl/extra-nieuwsbrief-Sleepwet-referendum-en-alv-aankondiging/)komt eraan en de piratenpartij speelt gaat een centrale rol spelen in het aanwakkeren van de landelijke discussie. Onze [subsidie](https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RBfhcw1iXLUc8A49jH6OZOmDT3WBcFTm61nD_NWMRxY/edit?usp=sharing) aanvraag is goedgekeurd en nu hebben we de mogelijkheid om zalen te huren, sprekers te boeken en promotie materiaal te produceren.

Wij gaan als sleepwetcirkel informatie- en debatavonden organiseren, als het lukt ook in jouw gemeente. De sprekers hebben we, de presentatie en apparatuur voor streamen zijn geregeld. Maar we hebben lokaal ook ondersteuning nodig.

 Concreet zouden we willen weten:

- Wie mogen we noteren als lokaal aanspreekpunt/coördinator voor de sleepwetcirkel?

- Welke locaties in jouw gemeente zijn interessant om te boeken? (van buurthuis tot zaal)

- Als je een goede locatie op het oog hebt, zou je een indicatie kunnen geven van de kosten van het evenement en een korte beschrijving van de omvang, de locatie en omstandigheden (we hebben hier ruimte voor in het subsidiebudget). Er is geen complete prijsvergelijking nodig, maar kijk naar wat jou aanspreekt.

Als je geen concrete informatie hebt over wat je zou willen doen, maar je staat open voor ideeën is het ook zeker mogelijk om samen te brainstormen. Daarvoor nodigen we alle lokale coördinatoren uit voor een mumble overleg op maandag 15 januari om 21.30 uur.

We zouden willen vragen of je deze mail kan beantwoorden vóór zondag 14 januari zodat we een duidelijk idee hebben tijdens ons volgende overleg (op maandag avond 15 januari).

 Dank voor je inzet, succes en veel plezier met het neerhalen van de Sleepwet,

Saluut,

Roelof Roessingh

Namens de Sleepwetcirkel

Ter inspiratie:

Zondag met Lubach

https://www.youtube.com/watch?v=plLyjO0Qt7k

Radar:

[https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/25-09-2017/Sleepnetwet-bestaat-privacy-straks-nog-wel/](https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/25-09-2017/sleepnetwet-bestaat-privacy-straks-nog-wel/)

Last week tonight met John Oliver:

https://www.youtube.com/watch?v=XEVlyP4_11M

Rico Brouwer

https://www.youtube.com/watch?v=dcmG4rnX-4E&feature=youtu.be

De wiv zelf:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2017-317.html
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.piratenpartij.nl/pipermail/afdelingen/attachments/20180110/5b4742b2/attachment.html>


More information about the Afdelingen mailing list